UUSI PERUSKURSSI ALKAA 2.9.2011

Syksy on taas tulossa ja on aika aloittaa jokin uusi mielenkiintoinen harrastus. Jos kaipaat monipuolista kehon ja mielen harjoittamista, loputtomasti uusia haasteita, uusia ystäviä, itseluottamusta, itsepuolustustaitoja tai muuten vaan hauskaa tekemistä Bujinkan Budo Taijutsu voisi olla se uusi harrastus.

Bujinkanissa harjoittelumme koostuu yhdeksästä perinteisestä Japanilaisesta koulukunnasta. Harjoittelemme siis ikään kuin yhdeksää eri lajia yhden lajin sisällä. Tästä johtuen laji sisältää perinteisiä Samurai tekniikoita, Ninjutsua, Ju-Jutsua, tekniikoita jotka muistuttavat karatea, aikidoa, judoa jne. Harjoittelemme myös miltei kaikilla kuviteltavissa olevilla Japanilaisilla aseilla. Bujinkanissa on niin paljon opittavaa, että siinä ei yksi elämä riitä, tästä johtuen aina on luvassa uusia haasteita ja mielenkiintoista opittavaa.

Peruskurssilla keskitytään lajin alkeisiin; aloitetaan opiskelemaan lajin omaa kehonhuoltojärjestelmää jossa venytysten ym. muiden harjoitusten avulla pidämme kehoamme kunnossa ja valmistamme sitä harjoitteluun. Opiskelemme ukemeita eli turvallista maahan menemistä ja tekniikoiden vastaanottamista jotta voimme harjoitella turvallisesti. Harjoittelemme myös perusasentoja, liikkumista, lyöntejä, potkuja ja muita lajin perustekniikoita.

Bujinkan Budo Taijutsun peruskurssi alkaa 2.9.2011. Paikkana on Maunulan liikuntakeskuksen judotatami. Osoite Maunulaan on Maunulanmäki 3-5, 00630 Helsinki. Kurssi on aina perjantaisin 20.00 – 21.00.  Peruskurssi kestää 3 kuukautta, jonka jälkeen on mahdollista graduoida ensimmäinen vyöarvo lajissa. Varsinaista peruskurssimaksua ei ole vaan maksetaan ainoastaan harjoittelumaksu, joka on 60e syyskausi tai 100e syys-ja kevätkausi, sekä seuran jäsenmaksu joka on 30e vuosi. Ensimmäiset kaksi kertaa voi peruskurssille tulla tutustumaan ihan ilmaiseksi!

Peruskurssilla opettajina toimivat:

Michael Aalto, Shidoshi-Ho, 2.dan ja Liisa Aalto, Shidoshi-Ho, 2.dan

Kurssille ei ole enakkoilmoittautumista, mukaan tarvitaan ainoastaan sisäliikuntavaatteet ja runsaasti positiivista innokasta seikkailumieltä!

Matolla nähdään!!!

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>